sporthelg

Den här helgen har gått i sportens tecken....inte mig emot;)

Tjuvstartade helgmyset i torsdags med bio och mat med två kompisar.....t.o.m en fika hann vi med efter bion.Det är allt för sällan man unnar sig såna kvällar.....mer utekvällar till trötta mamman säger jag bara;D

Fredagkväll blev det mys med grannarna....även då helt utan inslag av sport.
Tacos och altanmys blev det...sååå skönt att sitta där ute i ljusens sken och surra:)

I går förmiddag bar det av upp till Bollnäs för två handbollsmatcher.Tjejerna kämpade toppenbra, första matchen blev för svår så de inledde tyvärr med en förlust, men den andra matchen tog de hem segern...spännande som bara den var det - heja FIK!!
Det är kul att åka upp till Hälsingland...lite som hemmaplan för mig det;) Både pappa och syrran o Stina hade letat sig dit för att kika. Sen blev det svängen över Söderhamn på hemvägen.....då blev vi bjuden på fika hos samma nämnda syster;) Viktor o hans Matilda hämtade vi upp i Stugsund innan vi rullade hemåt.
Trött som bara den efter den turen...jag skulle varit iväg till en god vän för lite surr och vin...men jag blev hemma i soffan framör Brynäsmatch istället.Och somnade tidigt....det behövdes kan jag säga.Har sovit rassligt några nätter...ont och feberkänsla som ställer till det.Undrar hur jag skulle bli om jag verkligen fick feber?? endera skulle jag inte ens märka det bara för att jag så ofta har känslan i kroppen....eller så skulle jag bli alldeles däckad.

Idag är formen ännu sämre...vaknar med jordens skallevärk o tokont i nacken....men match väntade ju för innebandygrabbarna..och det vill jag ju inte missa;) Så det blev en färd till Norrsundet...man får då komma till ställen man aldrig annars besöker tack vare idrottande familjemedlemmar:) Och seger blev det också...det tackar vi för! Tyvärr saknar jag min Viktor på plan...han är helväck i sin rygg:(  Han hade precis samma problem förr förra vintern när han spelade innebandy (förra vintern ahde han ett uppehåll med spelandet), men då fick han jättebra hjälp av massör (eller vad han nu är) så vi får nog boka en tid där igen....så här kan han inte gå...imorse fick jag hjälpa honom med strumporna :-o  Imorgon lär han då inte kunna ta sig till praktiken heller...kan inte vara så lätt att jobba med plåtslageri när han nästan inte kan röra sig....jag vill inte ha honom klättrande på några tak i det här skicket känner jag!!

När vi kom hem efter matchen har vi testat ett nytt sällskapsspel.....Jag älskar spel!!
Och det här var superkul!! Lätt att komma igång och passade alla toppenbra...bjöd på många skratt kan jag lova:)

Nu ligger jag i soffan och bara känner att jag borde ta en promenad!! Men jag orkar bara inte...vet inte om det skulle va bra heller...om jag bara visste vad som är det bästa? Jag har blivit förkyld oxå, och ont i halsen har jag...men det brukar jag ha när jag har så här ont i nacken, så jag vet liksom inte vad det kommer ifrån....kanske lika bra att vila lite, men tyvärr har det blivit lite mycket vila nu.......
Äh..jag ligger kvar här och tar nya friska tag till veckan istället:)  




Bjuder på några bilder.......
                                       
       
  Bion vi såg....klart sevärd:)


     
                             En liten del av altanmyset.


  

                       
               Handbollsspelare                     ...och publik
                                                 (vad gör figuren till vänster??)


   
  Kommer helt klart att förgylla många höst- och vinterkvällar här :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0