gymnasiefunderingarna fortsätter....

Vi har ju en här hemma som går med gymnasievalstankar.
Linn är inte på det klara än med vad hon ska välja......vi var ju på de kommunala gymnasieskolornas informationskväll för ett antal veckor sedan.
Då var hon intresserad av fyra program som vi lyssnade på info om.Nu låter det som hon har plockat bort ett program...kanske två, av dem.
Ikväll är Borgarskolans öppethus och eftersom ett av de aktuella programmen finns där ska vi in och kika.Borgis är för mig främmande mark....har aldrig satt min fot på den skolan så det ska bli spännande;)
Det kan ju vara bra att få känna/kika på skolan innan man väljer också...du kan ju faktiskt känna att nej här vill jag inte gå bara du kommer in i en byggnad....eller wow här skulle jag vilja gå;)
Nästa vecka håller Polhemsskolan öppet hus så då ska vi hälsa på där, men den skolan känns i alla fall bekant.Där går ju Viktor, och vi har varit där på infokvällar och möten.
Någon annan skola blandar vi inte in...det är svårt nog att välja ändå, så vi håller oss till de som Linn är mest sugen på.
Vi kan inte råda Linn till annat än att välja det hon känner mest för.Gå efter magkänsla eller vad hjärtat säger.
Det är inga lätta val, men heller inga livsviktiga...allt går att rätta till om det inte känns bra.
Hon måste göra valen, men vi kan hjälpa till genom att följa med på dessa kvällar och vara ett bollplank om hon vill diskutera funderingar.
 
           
                                             Borgis.....

      
                                      .......eller Polhem

                                       - Det är frågan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0